Legetøj

HN Maskiner har desuden et meget stort udvalg af legetøj fra RollyToys, Bruder og Siku.

RollyToys
Vi forhandler RollyToys landbrugslegetøj i mange modeller. RollyToys er børnetraktorer med og uden pedaler til børn i alle aldre, fra 1 år og opefter. Sortimentet omfatter også gå vogne, plæneklippere, gokarts, biler og gravemaskiner.

RollyToys har været produceret i Tyskland siden 1938 og er af en særdeles god kvalitet. Produkterne er i plast og følger alle EU’s godkendelseskrav. Det er særdeles holdbart legetøj, der kan gå i arv fra storebror til lillesøster.

En RollyToys børnetraktor er den perfekte fødselsdagsgave og julegave.

Bruder
Bruder er et legetøjsfirma fra Tyskland, som primært laver køretøjer, entreprenørmaskiner og landbrugslegetøj. De er verdenskendt for deres kvalitet, og man kan se de helt små detaljer, når man nærstuderer legetøjet.

Bruder er en tro kopi af de virkelige traktorer, lastbiler, maskiner og tilbehør. Det er meget slidstærkt og kan bruges både ude og inde. Bruder er blevet et meget populært legetøj for mange børn.

Siku
SIKU er et klassisk legetøjsmærke, der er nøjagtige kopier af diverse køretøjer, landbrugsmaskiner og redskaber. Det er fantastiske legetøjsbiler med uendelig mange muligheder.

Siku er af meget høj kvalitet, fremstillet af metal og plast.

Hvis der er en lille landmand gemt i dit barn, så tjek de fine traktorer og tilbehør, der er fremstillet i forholdet 1:32/1:50/1:87. Du kan finde traktorer fra kendte mærker som Claas, John Deere, New Holland m.fl.